antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Antrparantez gri beyaz zehir nesil dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin pop debiı olan İskandinav hava dekorasyonu hayata geçirmeye bir aşama daha yaklaşabilirsiniz.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir güzel duyu esenlar ve başka renklerle aldatıcı bir balans oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok sık tercih edilmektedir.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına çağcıl bir çekicilik katar.

Celi ve kontak çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit sade ve ince bir güzel duyu arayanlar midein mefkûre bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava munzam dair yanık bir seçenektir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu gösteriş ve sıcak bir hava yuvarı oluşturmanın yüksek bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla şahane bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık katar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve çağcıl bir yol yapılandırmak isteyenler bağırsakin idealdir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan palas aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden yıldızlı goldfix duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile basitçe intibak sağlamlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cihet gösterilmesi matlup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Antrasit ile uyumlu renkler listesini dundaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak kucakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı üzerine bilim eksiltmek sinein ilişkiya tıklayın!

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; antrasit gri boya neredeyse her renk ile uyum sağlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birbir hayli farklı tarzda dekorasyona intibak esenlaması sebebiyle sıkça yeğleme edilir.

Refineries were kaş up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE seki up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim kanalı evetğu görülürken antrasit duvar boyas biryoğun ağırlık renkler aracılığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page