Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın yönı aralık eklenen özge renklerden başat olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tartıı mürtefi ise yeşil ast tonlu evet, kırmızı nicelikı faik ise pembe zir tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine ayn atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden fikir alın. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlem ve siyah renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz yahut çevrim dışı bırakmanız gerekeceği anlamına hasılat.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ülkü bir opsiyon. Antrasit gri maskülen beş altı da karanlık ve kararlı bir çevre oluşturur. Bu rengi meydanda renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda tatlı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Nesil sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve sair renklerle harmonik bir entegrasyon katkısızlar.

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara kâmil bir dayanak sağlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına intibak sağlamlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve albenili bir estetikle donatmanın birinci sınıf bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sade ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzen yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Odanın henüz hafif aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir âlem oluşmasını katkısızladığı muhtevain odadaki öbür süsleyici ürünlerin elan belirgin olmasını sağlamlar.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat kuruluşda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse goldfix her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Pekâlâ birbirine medlul ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada içmek kucakin oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile harmoni sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birbir hayli farklı tarzda antrasit renk tonları dekorasyona mutabakat sağlamlaması haysiyetiyle sıkça yeğleme edilir.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında ayna çok okkalı kocaman boyutlarda yeğleme antrasit gri dekorasyon edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına nazaran denetlemelmalıdır.

Report this wiki page